Dies Internacionals d’acció 10-17 d’octubre de 2015

En els Dies d’Acció Internacional volem enviar un senyal forta i clara contra els quatre tractats de lliure comerç i inversions que amenacen els nostres drets democràtics, la sobirania alimentària, l’ocupació i el medi ambient. Aquests acords són el TTIP (Tractat de lliure comerç i inversions entre EUA i la UE), el TPP (Tractat de lliure comerç i inversions transpacífico, entre EUA, Canadà i diversos països asiàtics), el Tisa (Tractat de lliure comerç i inversions sobre serveis, diverses parts) i el CETA (Tracteu de lliure comerç i inversions entre el Canadà i la UE). Per a més informació, si us plau llegeix la nostra crida a l’acció i consulta els textos i vídeos a la secció de recursos.

Al mapa de dalt es poden veure les activitats que es duen a terme durant i al voltant dels Dies d’Acció (del 10 al 17 octubre 2015). Hi ha alguna acció planejada a prop d’on estàs? Si si, uneix-te a l’acció! En cas contrari, organitza el teu propi esdeveniment i afegeix-les al mapa. (Fes click en el símbol “+”). Pots trobar activitats suggerides aquí.

Resum i contexte dels Dies d’Acció:

  • 6 d’octubre: La recolida de signatures per a la Iniciativa Ciutadana Europea autoorganitzada contra el TTIP i el CETA acaba. Fins al moment, s’han aconseguit més de 2,5 milions de signatures. Si no has signat encara, si us plau fes-ho a https://stop-ttip.org.
  • 10 d’octubre: Dia principal d’activitats - esdeveniments descentralitzats en la major part dels països. Grans manifestacions en estats membres de la UE com Alemanya i Holanda
  • 13-17 d’octubre: No al TTIP Camp, Brussel·les, Bèlgica
  • 14 d’octubre: Diada d’acció pel clima a EE.UU.
  • 15-17 d’octubre: Protestes contra la Cimera Europea i arribada de les MArxes Europees

Aquesta web està encara en construcció, més informació ben aviat!


Picture : Global Justice Now CC BY 2.0