FAQ

Què són els dies d’acció internacional?

Els Dies d’Acció Internacional sobre els acords de comerç i d’inversió tindran lloc a molts llocs de tot el món. Han estat llançats per una aliança internacional de moviments de base i organitzacions de la societat civil (aquí l’enllaç per veure les organitzacions que participen).

Per què hem d’actuar?

Els Acords de Comerç i d’Inversió com el CETA (Tractat de lliure comerç entre la Unió Europea i Canadà), TTIP (Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions entre els Estats Units i la Unió Europea) o el TPP (Tractat de lliure comerç transpacífic entre els EUA, el Canadà i diversos països d’Asia) amenacen els nostres estàndards socials i ambietales, els nostres serveis públics i milions de llocs de treball. Ara és el moment d’actuar totes i tots junts i aturar aquests acords antidemocràtics. Per a més informació pots llegir la nostra crida a l’acció (ENLLAÇ) i les informacions sobre diferents temàtiques a l’apartat de recursos (ENLLAÇ).

Què puc fer jo per sumar-me a l’acció?

Si no hi ha cap esdeveniment organitzat prop de casa teva, pots donar suport als Dies Acció organitzant el teu propi esdeveniment. Hi ha moltes coses que pots fer. Organitza un esdeveniment públic o una manifestació. Aquí (ENLLAÇ) hem recollit algunes idees però potser tu tinguis una millor.

Qui està darrera d’aquesta iniciativa?

Som una xarxa d’activistes que hem creat aquesta web per coordinar les activitats durant la setmana d’acció. Cap dels esdeveniments mostrats al mapa estan organitzats per nosaltres, simplement proporcionem l’espai perquè la gent comparteixi idees, col·labori i faci que la setmana d’Acció sigui un gran èxit.

Sóc periodista, amb qui puc contactar?

No tenim un equip de mitjans per respondre preguntes. Et recomanem que et posis en contacte amb el / la responsable de premsa d’una de les nostres organitzacions de suport.